Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kontrollerende kæreste

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej søde❤️
Jeg er ked af at sige det, men din kæreste lyder virkelig som en dum stodder, der ikke respekterer og værdsætter dig. Hvis min kæreste kom i tanke om at opføre sig sådan over for mig (det kunne han aldrig drømme om), ja, så ville jeg nok gøre det forbi.
Så jeg synes, du skal overveje, om I har en fremtid sammen. Jeg ved godt, det nok kan være svært, når nu du skriver, at du elsker ham, men hvis ikke han vil lytte til dig, når du forsøger at snakke med ham om det, så synes jeg ikke, der er så meget at bygge videre på. Du fortjener en kæreste, der respekterer og elsker dig for den, du er!😊
Jeg håber, du finder en løsning, med eller uden din kæreste. Held og lykke❤️

  • Caroline, Pige, 22 år

Kære dig.
Måske lyder dette råd meget ondt, men jeg siger det kun for din egen skyld.

Jeg synes du skal overveje, om det skal være jer, som skal være kærester. Han lyder til at have et stort temperament, og være lidt kontrollerende.

Pas på dig selv, søde

Kh pigen

  • F, Pige, 17 år

Altså jeg kan jo kun sige hvad jeg selv synes og jeg synes at du er for god til ham. Fordi at hans opførsel ikke er iorden, han burde stole noget mere på dig. Min kæreste må gerne være sammen med andre drenge end mig selvfølgelig ikke sexuelt, men de må gerne være venner og kramme osv. Fordi jeg stoler på hende og hun stoler på mig fx skal mig og min familie på om lidt i en uge hvor jeg skal sove i samme seng som min kusine. Det har hun intet problem med.

  • Anonym, Dreng, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat