Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kommende break-up

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige, 14 år.
Hvis jeg var dig ville jeg nok skrive til ham og snakke om tingene. Hvis han er en god kærste vil han ikke slå op over SMS❤️

Kh pige på 15 år

  • Pige, 15 år, Pige, 15 år

Jeg synes i skal tage en god lang snak når i skal være sammen igen og fortæl ham at du gerne vil hjælpe ham igennem hans hårde periode.

Jeg har selv en veninde som har det rigtig svært ved at åbne sig op for andre men jeg tror hun langsomt er begyndt at blive mere tryk ved at snakke med mig om hendes problemer og jeg synes at det hjalp rigtig meget at få snakket sammen.

  • Anonym, Pige, 16 år

Du skal fortælle ham hvordan du føler, sig du elsker ham (hvis du gør)
Sig hvordan du vil være der for ham til det sidste og han skal vide at det her er fordi DU holder af ham og ikke fordi du “føler” du skal.
Du skal dig stadig være åben og se det fra hand perspektiv fordi måske er der en god forklaring. Men han skal vide at det udelukkende skal være fordi han ikke tror i to sammen og fungere og ikke bare fordi han føler sig forkert eller andet

  • Tøs, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat