Brev

Komme ud eller holde hemmeligt?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej
Jeg syntes at du skal forklare din kæreste/veninde hvordan du har det, jeg er sikker på at hun forstår dig. Og vis du beslutter dig at du godt vil sige det kan du jo sige til din kæreste/veninde at godt vil sige det med hende.

Håber du kunne bruge mit råd. Knus mig🤓

  • Din hjælper, Pige, 10 år

Jeg synes du skal forklare din kæreste/veninden omkring hvordan du har det. Du skal selvfølelig ikke springe ud hvis du ikke er klar, og det er der ikke nogen der skal presse dig til. Veninden er nok bare stolt over at have dig, og vil vise dig frem for andre mennesker, men hvis det ikke er rart for dig skal du ikke gøre det. Jeg er selv sprunget ud, og det er jo et kæmpe skridt for psyken og man bliver helt bombet, ikke fordi nogen er negative, men fordi det kræver meget og der sker mange ting.

Håber i finder ud af det

  • Anonym, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat