Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Komme tættere på ham?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Du kunne få dine veninder til at spørger ham om han kunne lide nogle?☺️

  • Anonym, Pige, 12 år

Jg er ret meget en drengepige altså jeg har næsten kun drengevenner jeg har så prøvet at være vild med en af dem (er jeg stádig) men hvis jeg ike sagde noget vil han jo bare finde en anden så jeg skrev en besked til ham med at jg godt kunne lide ham han skrev at han kunne lide en anden men tog det helt rogligt det er ikke så slemt så synes bare du skull skrive til ham

  • Emilie, Pige, 13 år

drenge har det med at være gode, til at skjulde når de er forelsket. men jeg tror at du skulde vente lidt længere tid. bare for at se om der ikke skulde komme flere tegn på om han måske eller måske ikke kan lide dig. men vis det er er de eneste tegn han viser skulde du nok vent e lidt.

  • iron maiden boy, Dreng, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat