Brev

Komme over ham.

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej, jeg har det på samme måde, men det bedste er at i stadig kan hænge ud osv, men komme over en dreng kan tage lang tid, men stadig hæng ud med ham osv. Bare prøv og se ham mere som en “bestie” på en måde. Og sig til der selv at i kun er venner og ikke mere. Det kan være rigtig svært når du møder ham osv, men det hele skal nok gå. Han er jo din ex så er det vel okay han kigger på andre piger, men det kan stadig være rigtig svært at vide at han gøre det, men der ikke rigtig noget man kan gøre ved det, man må vel bare prøve at komme videre, men først være sikker på at du kun vil være venner med ham.

  • Pige, Pige, 14 år

Hej, jeg har aldrig haft en rigtig kæreste men var mega tæt på og det sluttede brat så jeg kan stadig sætte mig ind i hvordan du har det. Af egen erfaring ville jeg sige der er nemmest og komme over en person hvis man ikke mødes særlig meget med dem og måske ikke har super meget kontakt. I din situation kan jeg godt se afstand måske ikke er ser du vil self kommer man også over en ex selvom man snakker med dem men det kan bare tage længere tid en hvis man lige holder sig lidt på afstand.

  • C, Dreng, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere

Voldsom Kærlighed

Voldsom Kærlighed er for dig mellem 16-24 år, som har brug for hjælp til at bearbejde dine oplevelser og leve et ungdomsliv uden kærestevold. Er det ikke dig, men én du kender, der er udsat for kærestevold, så kan du også få hjælp til at hjælpe den, du kender. Mange unge synes, at det kan være […]
Læs mere
Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat