Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Komme over ham.

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej, jeg har det på samme måde, men det bedste er at i stadig kan hænge ud osv, men komme over en dreng kan tage lang tid, men stadig hæng ud med ham osv. Bare prøv og se ham mere som en “bestie” på en måde. Og sig til der selv at i kun er venner og ikke mere. Det kan være rigtig svært når du møder ham osv, men det hele skal nok gå. Han er jo din ex så er det vel okay han kigger på andre piger, men det kan stadig være rigtig svært at vide at han gøre det, men der ikke rigtig noget man kan gøre ved det, man må vel bare prøve at komme videre, men først være sikker på at du kun vil være venner med ham.

  • Pige, Pige, 14 år

Hej, jeg har aldrig haft en rigtig kæreste men var mega tæt på og det sluttede brat så jeg kan stadig sætte mig ind i hvordan du har det. Af egen erfaring ville jeg sige der er nemmest og komme over en person hvis man ikke mødes særlig meget med dem og måske ikke har super meget kontakt. I din situation kan jeg godt se afstand måske ikke er ser du vil self kommer man også over en ex selvom man snakker med dem men det kan bare tage længere tid en hvis man lige holder sig lidt på afstand.

  • C, Dreng, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat