Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Komme over et crush?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Prøv at tale med din veninde om det hvis ikke så prøv at lytte til noget musik og føle dig fri.

  • Anonym person, Pige, 15 år

Prøv at slappe af når du er i nærheden af ham og prøve at ignorere ham vis du kan. Jeg har nemlig også sådan, men det virker.
Håber at finder ud af det

  • En pige, Pige, 14 år

Hej pige på 14 år, jeg ved hvordan det er at have nogle følser for en dreng, men det der med at skulle komme over ham-det har jeg også prøvet, jeg mødte ham da vi begge kom med i det samme musical der hed (Annie) jeg var rigtig forelsket i ham, men jeg var ikke den eneste. en anden pige fortalte mig at hun også kunne lide ham, og jeg følte at drengen havde det på samme måde som hende…efter lang tid hvor jeg blev såret på gang vidste jeg at jeg måtte komme over ham, så det jeg gjorde var lidt at “lignorager” ham eller ihvertfald ikke snakke til ham, og det hjalp en del for pga jeg ikke havde kontakt til ham glemte jeg hvor sød han faktisk var. idag er musicalset perioden slut og jeg tænker aldrig en tanke om ham mere-eller pigen som muligvis er kærester med ham idag.

  • Mig, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat