Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Knust hjerte

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hej søde
jeg kender godt det med at man føler sig dum og føler igen andre end en forælder og evt. søskende elsker en men det er helt forkert jeg er 100% sikker på at du overhovet ikke er dum og også sikker på at der er andre der elsker dig end din mor og far måske ikke på kæreste måden men på venne måden har du ikke nogen veninder eller venner du kan snakke med hvis du føler at du kan være venner med ham og det giver mening og du ikke for det værre af at være venner med ham kan du godt prøve det men husk det er vigtigt du føler efter om du har lyst og kan klare det jeg har selv to x kærester den ene kan jeg stadig være venner med den anden kan jeg ikke engang klare at skrive med men jeg er sikker på det ikke er dig der er problemet det er ham og hvis han skriver det mindste som gør dig ked af det snak men en veninde eller forælder start med at svare pænt tilbage at det gjorde dig ked af det og hvis han ikke kan forstå det så er han ikke værd at bruge sin tid der er en der ude til dig som vil gøre alt for dig man skal bare lige finde ham

  • H, Pige, 18 år

Hej pige:)
Har haft samme problem, så kan meget godt forstå dine tanker!
Jeg synes det er flot at du har fortalt ham dine følelser! Ærgerligt at han ikke har de samme!
Jeg synes at i kan være venner. Hvis du føler at det kan gå:)

Ellers er det selvfølgeligt meget svært og det eneste råd jeg kan give er: Det bliver bedre!
Jeg ved at alle siger det og jeg ved at man ikke kan tro på det i situationen, men det bliver bedre! Ved mig sagde alle at det blev bedre, jeg troede ikke på det fordi jeg troede jeg aldrig ville finde en kæreste. Jeg var mega ked af det og jeg havde selvmordstanker og jeg er faktisk rutsjet ned i en depression. Måske du har nogle af de samme tanker?
Jeg kan fortælle at det bliver bedre og at du finder en der elsker dig meget højt!
Jeg har selv ikke fundet en endnu, men jeg har fundet mange nye venner der elsker mig, måske ville det være en idé at du hygger dig med de venner du har? Jeg er sikker på at der er nogle!
Knus og kram fra mig:)

  • 😜, Pige, 14 år

Hej søde jeg synes det er mega tarveligt af ham jeg har selv har en kæreste en gang jeg blev også virkelig ked ad det da han slog op. Du skriver at han spurgte dig i et spil om i skulle være kærester jeg kan godt forstå at han gerne ville kærester med dig for du lyder virkelig sød men måske lidt overdrevet vis i ikke har set hinanden. 😢👩‍❤️‍👨💔

  • X, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat