Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

skal jeg give op på min drøm ?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hejsa,

Jeg kan godt forstå, hvordan du har det. Jeg har selv stået i en lignende situation, hvor jeg havde følelser for en pige, men desværre ikke kunne være sammen med hende. Det kan være svært at give slip på de følelser, man har for nogen, og det kan tage tid at komme videre.

Jeg vil gerne sige til dig, at det er okay at drømme og fantasere om hende, men samtidig er det vigtigt at være realistisk og se sandheden i øjnene. Hvis hun har fortalt dig, at hun er interesseret i en anden, så er det vigtigt at respektere det og acceptere det.

Det kan være hårdt at skulle give op på noget, man virkelig ønsker, men nogle gange er det nødvendigt at være stærk og tage en beslutning. Det betyder ikke, at du skal glemme hende eller stoppe med at tænke på hende, men det betyder, at du skal finde en måde at komme videre på og fokusere på andre ting i dit liv.

Det kan hjælpe at finde en ny hobby eller aktivitet, som du kan bruge din tid på og som kan give dig glæde og tilfredshed. Det kan også være en god idé at være sammen med venner og familie, som kan støtte dig og hjælpe dig med at komme videre.

Husk på, at du ikke er alene i dine følelser og at mange har oplevet det samme som dig. Det er okay at være såret og føle sig skuffet, men det er vigtigt at finde en måde at komme videre på og fokusere på positivitet og glæde.

Jeg ved, at det kan være svært at give slip på drømmen om at være sammen med den person, du har følelser for, men husk på, at der er andre mennesker derude, som vil værdsætte og elske dig for den du er. Det kan tage tid at finde den rette person, men det er det hele værd, når man endelig finder den rigtige.

Jeg ønsker dig alt det bedste og håber, at du kan finde fred og lykke i dit hjerte, selvom det er svært lige nu. Du er ikke alene, og der er altid nogen, der vil støtte og hjælpe dig gennem svære tider.

De bedste hilsner,

Den Venlige Sjæl

  • Den Venlige Sjæl, Dreng, 16 år

Hej, jeg har kun en ting at sige.
Jeg ved det er svært at opgive ens drømme, og en du godt kan lide.
Der er mange andre i verdens, du skal bare finde den rette person for dig selvom der godt kan gå lidt tid.
Fra Den Anonyme person

  • Anonym peson, Dreng, 14 år

Hej jeg ved hvordan det er at være forelsket er det selv og har været på ham i 1 år til sammen har også haft pauser hvor jeg hadet ham når anyway

hvis hun ikke ønsker at være sammen med dig er det virkelig trist<3 men du må ikke presse hende for så ser hun en vision af dig der måske ikke er så sød

men hvis det er jer to så vil finde ud af det men måske ikke i den alder du er i lige nu så hvis det er ægte ikke giv op på hende men giv hende plads og måske vær lidt ekstra sød så hun for øjne op for dig

Men aldrig pres hende!!:)

held og lykke

  • The one thats help:), Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat