Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

mig og min ex

hej alle der læser det her

jeg har den her ex

som jeg gene være k med igen

men er det en god ide

og så bliver mig og ham kaldt få k

selv om vi er slåed op

hvad gør jeg?

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Hej søde
Jeg ville personligt ikke gå tilbage til min ex da jeg tænkte der var en grund til vi var ex og ikke k men jeg er selvfølgelig også en del ældre og det med at have en k på min alder er rimelig seriøst da det nemt kan ende med det er ham man er sammen med resten af livet så i og med du kun er 12 og det ikke er ligeså seriøst som hvis i var 18 fornemmer jeg ville jeg ikke sige det ville være det store problem at gå tilbage til ham hvis i begge vil det kommer selvfølgelig stadig an på grunden til i slog op første gang om det er noget i tænker der ikke vil ske igen men hvis du har lyst så spørg ham

  • H, Pige, 20 år

Hej pige på 12 år
Jeg kan forstå du gerne vil tilbage til din ex kæreste jeg syndes du skal lade vær jeg kender nogen der er gået tilbage og de endte bare med og blive såret igen men nu ved jeg ikke hvorfor i slog op men stol på mig find en ny og bedere en og dem der kalder dig og ham kærester skal bare holde op hvis de siger det igen skal du bare ikke sige noget tilbage fordi så skal de nok stoppe til sidst håber jeg hjalp
Kh Mig

  • ;), Pige, 14 år

Hej
Jeg tror også at jeg ville holde mig fra min eks. Man siger jo, at det er minderne man er forelsket i og ikke selve personen. Det er det ofte når man slår op med hinanden. Mine veninder og endda mig selv har stået i den båd og ville tilbage. Men det gik op for os, at det bare er minderne vi savner. Husk det🫶🏻
Jeg tror jeg ville gøre det tydeligt over for de andre, at du ikke længere er sammen med din kæreste mere.
Held og lykke🫶🏻

  • Anonym, Dreng, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat