Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kærlighed?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej!

Jeg kan godt forstå at du gerne vil være ligesom de andre, og have de følelser så du kan være med i samtalerne og sådan. Sådan har jeg også haft det – samtidigt med at jeg syntes det var spild af tid.

Personligt har jeg længe syntes at kærlighed var lige meget. Jeg følte ikke det var noget jeg havde tid til, og det var meget vigtigere for mig at få nogle tætte venner.
Jeg tror det er meget normalt – også selvom mange omkring een begynder at forelske sig.

Det kan være at det aldrig kommer for dig. Nogle personer identificerer sig som aromantiske. Det vil sige at man ikke føler romantisk tiltrækning til andre. Sådan er der flere der har det og det er ikke unormalt!

Det kan også være at du en dag vil møde een som pludselig får dig til at føle følelser du ikke kan genkende. Det skete for nyligt for mig. Jeg tror det var kærlighed og det var skræmmende, for jeg havde aldrig prøvet det før. Det kom meget pludseligt og vores forhold holdt ikke længe, men det var interessant at prøve.

Uanset hvad tænker jeg at det er meget normalt ikke at være interesseret i det romantiske. Og jeg vil klart sige at hvis man ikke er interesseret i det så er der ikke nogen grund til at tvinge sig selv til at tage del i det. Jeg ved godt at nogle folk ser lidt mærkeligt på een når man bliver ældre og ikke har haft en kæreste, men det synes jeg bare du skal ignorere :))
– og heldigvis taler folk da også om andet end crushes og kærester, så man kan altid forsøge at dreje samtalen hen på noget mere spændende.

Håber at du finder ud af det hele og lytter til dine egne følelser og behov – ikke andres forventninger <33

  • Anonym, Pige, 17 år

Har du overvejet at du er aseksuel? Det betyder at du ikke har interesse i kærlighed og sex. Det er forskelligt fra person til person om de ikke har interesse i kærlighed eller om de ikke har interesse i sex og nogle har ikke interesse i nogle af delene. Det er helt okay at være aseksuel, det er der mange i verden der er☺️👍🏼

  • Kat🐈‍⬛, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat