Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kan vi blive kærester?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg havde selv en kæreste engang som jeg blev kærester med før jeg havde mødt ham…men da jeg mødte ham holdte vi i 5 måneder sååeee…! Men nu er der så mange fuskere på nettet og sån at jeg næsten synes at du skal mødes med ham! Og jeg synes at du skal mærke om kemien også er det i virkeligheden! For det er bare så vigtigt at det ikke kun er over SMS at i skriver godt! I skal også kunne snakke sammen! Og du kan jo altid lige få spurgt ham ansigt til ansigt hvis det skulle være:))

  • :)), Pige, 13 år

Halløjsa:) det lyder dejligt at du har fundet en sød dreng som du er vild med. Jeg tænker at det er helt fint at have en net kæreste men hvis i også mødes kan det godt blive lidt svært. Men det kommer selfølgelig an på, hvor langt væk i bor fra hinanden, jeg bor en 20 min. væk fra min kæreste og jeg synes allerede at det er svært fordi jeg kan ikke se ham lige så tit som jeg gerne ville. Men jeg er sikker på at det godt kan lade sig gøre, man skal bare være bevidst om at man godt kan komme til at savne hinanden sindsygt meget. Men held og lykke

  • Pige 14, Pige, 16 år

Jeg sys du ska vente med at spørge ham om kæreste, til når i har mødtes, for tit ændre man personlighed fra når man skriver til at snakke sammen

  • den seje, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat