Brev

Kan pigen være ældre og højere end drengen?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej kære pige

Selvfølgelig kan pigen være både højere og ældre end drengen. Det gør ingenting! Er selv 180 så jeg har svært ved at finde drenge der er højere end mig selv, men det hør altså ikke noget. Hvis det er ægte kærlighed, så synes jeg da at I skal finde sammen.

Kram herfra

  • F-pigen, Pige, 15 år

piger kan selfølgelig være højere end drenge jeg kan virkelig godt forstå at du bliver lidt ked af det når du bliver mindet om det så hvis du er tryk ved drengen syndes jeg at du skal sige til ham at du bliver ked af det når nogen minder dig om din højde hvis ikke du er helt tryk nok endnu vil jeg bare sige at jeg er fuldstendig ligeglad med højden og hvis der er nogen der ikke syndes om din højde er det dem der noget galt med kram her fra

  • elsker#at#hjælpe, Pige, 12 år

Go for it hvis i begge kan lide hinanden så er der vel intet problem 🙂

  • Anonym, Dreng, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?
Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere
Chat
Chat