Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kan pigen være ældre og højere end drengen?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej kære pige

Selvfølgelig kan pigen være både højere og ældre end drengen. Det gør ingenting! Er selv 180 så jeg har svært ved at finde drenge der er højere end mig selv, men det hør altså ikke noget. Hvis det er ægte kærlighed, så synes jeg da at I skal finde sammen.

Kram herfra

  • F-pigen, Pige, 15 år

piger kan selfølgelig være højere end drenge jeg kan virkelig godt forstå at du bliver lidt ked af det når du bliver mindet om det så hvis du er tryk ved drengen syndes jeg at du skal sige til ham at du bliver ked af det når nogen minder dig om din højde hvis ikke du er helt tryk nok endnu vil jeg bare sige at jeg er fuldstendig ligeglad med højden og hvis der er nogen der ikke syndes om din højde er det dem der noget galt med kram her fra

  • elsker#at#hjælpe, Pige, 12 år

Go for it hvis i begge kan lide hinanden så er der vel intet problem 🙂

  • Anonym, Dreng, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat