Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kan mit crush lide mig?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Du sikkert en fantastisk person og det virker som om hun kan lide dig…min veninde hun havde er crush og hun fandt ud af han faktisk kunne lide hende… men du kunne prøve hvis der er en af dine venner der kender hende få ham til hat skrive til hende hvem hun kan lide eller bare du selv spørger hvem hun kan lide

  • Håber det hjalp, Pige, 13 år

Hej.
Det lyder som om hun er vild med dig.
Det eneste jeg kan sige er at du skal være dig selv.
Og spring ud i det inviter hende hjem til dig en dag, og hvis du føler i har en god kemi. Så kast dig ud i det spørg hende. 😀

  • Pige 12år, Pige, 12 år

hej.
Det lyder som om hun kan lide dig.
MEN pas på at det ikke kommer til at ødelægge jeres venskab, hvis du spørger om kærester, hvis nu hun ikke kan lide dig på den måde.
god dag.😃

  • pas på dig selv, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat