Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kan man tillade sig det??…

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Siden at der er gået 8 måneder synes jeg det er okay du går for hende, men på den anden side er der din ven. Kender følelsen, man står lidt med den følelse af “Bros before hoes” (Daglig frase som ikke har til hensigt at nedgøre nogen) Altså at vælge sine venner frem for piger. Du burde snakke med ham, men forbered dig på lidt af hvert, og vælge dine ord med omhu

  • A brother from another mother, Dreng, 16 år

Sådan som jeg forstår det. Der er to sider af historien, der er din og der er hans. Din er at du er forelsked og at du gerne ville være sammen med hin, jeg ser ingen grund til at du ikke kan være sammen med hin. Hvad havet du gjordt vis det var dine ven der gjorde det i mod dig, så kan du tage din beslutning der fra og gør det du helst vil

  • Anonym, 13 år

Halløj.

Jeg synes helt klart det bedste i denne situation ville være, at få snakket ud. Men du kunne måske også vende den om, og overveje hvordan du ville have det, hvis du stadig var håbløs forelsket i din ekskæreste, som din bedsteven nu lægger an på. Men for at svare på dit spg. om du kan tillade dig det, så nej. Dit venskab må vel betyde mere end et muligvis forhold til din bedstevens ekskæreste. Dog vil jeg mene, din ven snart må give slip og give dig muligheden for kærlighed eller noget.

  • Anonym, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat