Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kan man spørge flere gange?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Snak med hende. Træk hende til side, inviter hende hjem til dig, eller aftal at mødes et sted hvor det kun er jer to. Måske er hun slet ikke klar til at have en kæreste. Når man er 13 år er der stadig så mange ting man ikke ved endnu, og så mange ting man gerne vil vente med. Der følger et stort ansvar med til det med at have en kæreste. Måske fungerer det slet ikke for jer. Uanset hvad kan du ikke ændre på hendes følelser. Du bliver nød til at respektere hende. Måske er det svært at i kun er venner, men prøv, måske ser hun hvor fantastisk du er en dag.

  • ANONYM, Pige, 14 år

Hvis hun allerede har sagt at hun bedre kan lide dig som ven, og hun har har ændret mening så tror jeg at hun ville komme over og spørge dig. Hvis hun kigger lidt ekstra på dig i timerne eller frikvartererne, skriver til dig eller flirter med dig, så skulle du måske overveje at spørge hende igen, men ellers ikke. Nogle gange skal man bare ikke bruge alt for meget energi på andre mennesker, hvis de ikke lige gider en selv. Men hvis i har det godt som venner, så prøv at komme lidt tættere på hende 🙂

  • Anonym, Pige, 14 år

Hej

Jeg tror det kommer an på det forhold i har. Hvis i er meget tætte venner tror jeg sagtens du kunne fortælle hende at du er åben til det og at hvis hun på et tidspunkt også kunne lide dig så kan i godt komme sammen. Men hvis jeres forhold ikke er tæt i forvejen så tror jeg måske at du skulle prøve med for eksempel en wingman men husk det skal være en du stoler på 100% og ville gøre det samme for!

Held og lykke!

  • PIGE, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat