Brev

Kan lig ham..

Hej

Jeg kan rigtigt godt lig en dreng fra min klasse,

og det ligner virkelig han også kan lig mig

men ved ikke hvad jeg skal sige eller gøre.

Har været kærester med ham før og der slog han og tit osv….

men kan virkelig som i virkelig godt lig ham..

så hvad skal jeg gør?

Kh pige

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Det er altså bare at se tiden an! “Lad skæbnen føre dig hen”, der skal nok komme en situation hvor det falder dig naturligt at fortælle ham hvordan du har det.

Knus!

  • Vkb, Pige, 13 år

Hej 13 år pige pige
Jeg en pige på 12 år jeg havde en kæreste i 3 månder og så slog han på, men jeg kan godt lide ham og det ved han godt fordi jeg har skrevet det til ham. jeg synges at du skal sige til ham hvordan du har det men hvis du ikke kan få dig til det så skriv det til ham måske har han det på samme måde. Skriv hvordan du har det med ham. Jeg er venner med min x nu, vi skriver sammen men er bare gode venner. Skriv lidt med ham snak lidt med ham men ikke så det er for mærligt for ham. Drenge er lidt mere bange til det end vi piger er det vil ikke sige det. Prøv dig frem og så hvad der sker måsk er det ikke ham til sidst.

Du skal nok finde den rigtig, det ved jeg, stolde på dig selv gør det du vil. Prøv dig frem.

Kh pigen på 12 år.

Jeg ved du kan stol på dig selv,

  • pigen på 12, Pige, 12 år

Jeg har det på præsic samme måde med en jeg kan lide stol på dig selv så skal det hele nok gå fortæl ham hvad du føler det hjælper tit en hel del så har du ligesom fået det ud og skal ikke tænke på det mere hvis han då kan lide dig er det jo helt perfekt og hvis ikke så bare prøv at blive rigtig gode venner med ham så skal det hele nok gå😉
Held og lykke🥰

  • Cami, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat