Brev

Kan lig ham..

Hej

Jeg kan rigtigt godt lig en dreng fra min klasse,

og det ligner virkelig han også kan lig mig

men ved ikke hvad jeg skal sige eller gøre.

Har været kærester med ham før og der slog han og tit osv….

men kan virkelig som i virkelig godt lig ham..

så hvad skal jeg gør?

Kh pige

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Det er altså bare at se tiden an! “Lad skæbnen føre dig hen”, der skal nok komme en situation hvor det falder dig naturligt at fortælle ham hvordan du har det.

Knus!

  • Vkb, Pige, 13 år

Hej 13 år pige pige
Jeg en pige på 12 år jeg havde en kæreste i 3 månder og så slog han på, men jeg kan godt lide ham og det ved han godt fordi jeg har skrevet det til ham. jeg synges at du skal sige til ham hvordan du har det men hvis du ikke kan få dig til det så skriv det til ham måske har han det på samme måde. Skriv hvordan du har det med ham. Jeg er venner med min x nu, vi skriver sammen men er bare gode venner. Skriv lidt med ham snak lidt med ham men ikke så det er for mærligt for ham. Drenge er lidt mere bange til det end vi piger er det vil ikke sige det. Prøv dig frem og så hvad der sker måsk er det ikke ham til sidst.

Du skal nok finde den rigtig, det ved jeg, stolde på dig selv gør det du vil. Prøv dig frem.

Kh pigen på 12 år.

Jeg ved du kan stol på dig selv,

  • pigen på 12, Pige, 12 år

Jeg har det på præsic samme måde med en jeg kan lide stol på dig selv så skal det hele nok gå fortæl ham hvad du føler det hjælper tit en hel del så har du ligesom fået det ud og skal ikke tænke på det mere hvis han då kan lide dig er det jo helt perfekt og hvis ikke så bare prøv at blive rigtig gode venner med ham så skal det hele nok gå😉
Held og lykke🥰

  • Cami, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere

Voldsom Kærlighed

Voldsom Kærlighed er for dig mellem 16-24 år, som har brug for hjælp til at bearbejde dine oplevelser og leve et ungdomsliv uden kærestevold. Er det ikke dig, men én du kender, der er udsat for kærestevold, så kan du også få hjælp til at hjælpe den, du kender. Mange unge synes, at det kan være […]
Læs mere
Chat
Chat