Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kan lide min bedste ven

Hej er en dreng på 13 år

Jeg kan godt lide min bedste ven

hun er også 13

Vi snakker sammen og skriver hver dag

Vi har sovet sammen hvor vi snavede

Men vil ikke ødelægge vores forhold som venner

hvordan kan jeg sige det til hende

Hilsen den 13 årig

Dreng, 13 år
Svar fra andre

Børn

Jeg vil nok starte med at snakke om ting som skal blive i mellem jer to så og se om hun er en til at stole på og kan hjælpe dig når ting sker. Du skal holde øje med om hun er en der skriver med andre drenge så se på en måde hvordan hendes ansigts udtryk er når hun skriver med en dreng. Se om hun er åben og fortæller ting til dig som er personlige. Men det kraver også at du holder på de ting hun og omvendt. Håber du kan bruge mine råd til at når længer hen i jeres forhold

  • Anonym, Pige, 17 år

Hej med dig🤗

Kan godt forstå dig og kender det alt få godt .Men Drt lyder lidt som om hun også kan lide dig men hvis du vil vide det så sov sammen med hende igen og prøver og gøre det samme som du var sidste og prøve at lidt op til et kys😉 og hvis i begynder og snave så tror jeg også hun kan lide dig og prøve at putte med hende nu ved jeg du er 13 år men få hende til at føles sig tryk i din arme😉 og hvis hun putter sig mere og mere ind til dig så kan hun næsten kunne lide dig

Held og lykke med det!
Hilsen vi er som vi er

  • Vi er som vi er, Dreng, 16 år

Hvis i har snavet så spørg om hun mente noget med det dengang

  • kc12, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat