Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kan lide mim eks

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hvis jeg var dig ville jeg sige noget til hende. Hvis hun ikke har det på samme måde gør det selfølig rigtig ondt. Men det er vel bedst at du ved det og kan kommer videre på et tidspunkt? Hvis du siger det så giv hende noget plads og tid bagefter. Hun vil sandsynligvis have brug for at tænke.

Håber det kommer til at virke

  • Anonym, Pige, 15 år

Hej
Det er virkelig sødt af dig, at du tænker på hende på den måde. Du kan prøve at vise hende det her brev og se hvad hun siger til det. Du kan også prøve at fortælle hende hvad du føler for hende og hvordan du har det.

  • Anna, Pige, 16 år

Hej med dig.
Jeg er en pige på 15 og jeg kan klart anbefale at overaske hende med blomster eller lignende. At blive overasket på den måde er altid noget man bliver utrolig glad for. Og jeg foreslår at du lader vær med at lave noget med andre piger da hun nemt kan tro at du bare vil udnytte hende. Nu ved jeg ikke hvorfor i slog op, men fortæl hende om hvordan du har det. Ærlighed er vejen til at hun vil stole på dig igen.
Hilsen mig 😛

  • Anonymous, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat