Brev

Kan lide ham. Drømmer om ham??! (Hvordan får jeg kontakt)

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej
Altså der er mange folk der siger til mig men aldrig skal tale folk fra side klasse

Men har du prøvet at spørge nogen af de andre drenge fra din klasse om hvordan og hvorfor han ikke svare dig

Eller tag fat i ham en dag og sprøge ham hvorfor han ikke svare dig

Jeg det vil sige er godt men jeg er ikke nogen ekspert

Håber det bedste for dig, held og lykke

  • Ole, Dreng, 15 år

Hej 🙂
Kender 100 procent følelsen. Går nemlig gennem det samme, er nok nået lidt længere(med at få hans opmærksomhed) jeg kan sige det, der hjalp ved mig, var, at vi har jo lige haft emneuge. Hvor vi blev delt rundt i nogle grupper. Ham og jeg kom sammen hvor vi begyndte at snakke meget mere sammen. Fx efter ugen var gået, begyndte han at like mine billeder og videoer. Det er self en ret indviklede måde. Men du kunne også gå over og spørge ham om, hvordan var hans efterårsferie?, Og måske en dag efter spørg, om han skal noget, og spørg om i kan være sammen.
Held og lykke med at fange ham♡
Kh. Pige på 13.

  • Anonym, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere

Voldsom Kærlighed

Voldsom Kærlighed er for dig mellem 16-24 år, som har brug for hjælp til at bearbejde dine oplevelser og leve et ungdomsliv uden kærestevold. Er det ikke dig, men én du kender, der er udsat for kærestevold, så kan du også få hjælp til at hjælpe den, du kender. Mange unge synes, at det kan være […]
Læs mere
Chat
Chat