Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kan lide en som syntes jeg er en idiot.

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Kære 16 årige dreng
Dejligt at du har ændret dig og dejligt at du er forelskedt
Jeg syndes du skal prøve at få hindes nummer eller snap prøve at skrive eller bare snakke med hinde og måske ikke være så meget sammen med andre piger men elle bare være dig selv på et tidspunk kan du fortælle hinde hvordan du entlig er at du har forandret dig at du god kan lide hinde hvis ikke hun tror på dig så spørg om der er en måde du kan bevise det ellers må du prøvet at finde på noget ellers kan du jo altid skrive her ind til bb igen
Jeg håber du kunne bruge mit svar og så ønsker jeg sig alt held og lykke på din vej
Med de venligste hilsner Mikkel

  • Mikkel, Dreng, 16 år

Hej.
Jeg synes det er så sejt at du har fået dig et ordentligt liv! Vis hende det, at du kan være en god fyr. Spørg om hendes snap og skriv at du godt ved at hun synes at du er et fjols men at du har forandret dig. At du ikke kunne finde på at gøre de ting du gjorde en gang.

  • Dndm, Dreng, 16 år

Hvis du virkelig er sikker på det er hende du vil være sammen med synes min veninde og jeg at du måske skal tage afstand fra dine andre veninder og vise hende s at du virkelig vil hende. Måske i starten prøv at blive en smule tættere med hende med måske fælles interesser eller jokes osv.
go for it

  • M og C, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat