Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kan lide en pige. Hjæælp!!!

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej ven!

Du kunne eventuelt prøve at flirte en smule med hende – og hvis du har chancen, så spørg hende om ting der kunne relateres til hendes seksualitet og hvad hun vil prøve.

Jeg er selv biseksuel, og det er SUPER svært, at finde ud af, hvad man skal gøre, når man crusher på en hetero/en man ikke ved seksualiteten på.

Det er vigtigt, at du forsøger bare at gøre et eller andet. Selvfølgelig skal du ikke fortælle hende, at du er lesbisk, hvis du er usikker med at fortælle det til andre. Det er også vigtigt, at passe på sig selv.

  • Anonym, Pige, 16 år

Kan se du står i et stort problem men Pas På!! Bliv eventuelt venner med hende og så hvad det så bliver til, for er/bliver hun interreseret i dig vil du dá vide det. Men du må endelig have tålmodighed, hvis du siger det til hende eller ligger op til det så hun selv opdager at du kan lide hende, kan det sansynligvis skræmme hende en del og hun vil måske være utilpas i nærheden af dig i længere tid. Hvilket ingen jo ønsker. Taler ud fra egne erfaringer

  • MAG, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat