Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kan lide en dreng og en pige😞

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige.

1. Du ved ikke hvordan pigen er. så hvis du er lykkelig med din kæreste ville jeg ikke tage chancen.

2. Du kan jo prøve at mærke efter hvem du bedst kan lide af de to, og SÅ vælge en beslutning

3. Kan du snakke med en ven/veninde om det? For det ville jeg helt klart gøre!

Jeg håber mine råd kunne hjælpe!!❤️️

  • ❤️️❤️️❤️️, 15 år

Hejj, jeg ved ikke hvor meget det her vil hjælpe, men bare fordi man er i et forhold, holder man ikke op med at få følelser for andre. Hvis du ikke har lyst til at slå op, så lad være. De fleste crushes går væk efter et par uger hvis der ikke tages aktion. Har prøvet det før og ved hvordan det føltes, held og lykke!

  • Annonym, Demi-pige, 13 år

Hejsa. Hvis du virkelig elsker, elsker ham, og med det mener jeg ikke bare pga. hormoner eller at han har status… Om jeres personligheder matcher. Så hold fast i ham, og fortæl ham det hvis det lyster og passer ind. Men sådanne relationer virker sjældne i vores alder, så faktisk synes jeg du burde prøve lykken på pigen. I ungdommen skal man tage chancer og prøve seksualiteten fuldstændig ud. -Du kan jo altid slå dig ned med en god, pålidelig ægtefælle når du bliver gammel og frimærkefikseret. Ellers kan det være du for evigt vil fortryde du ikke prøvede hende af. (;

  • 06er, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat