Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kan lide en af mine venner

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige 12 år

Bare vær helt ærlig omkring hvad du følger og synes, eller spørg ham hvem han kan lide og så forbered dig på han siger en anden, men så har du ihvertfald spurgt.

  • Anonym, Pige, 14 år

Hmm jeg er faktisk i lidt af det samme problem lige nu. Dog er jeg mere sammen med ham en du er. For det er næsten hver aften og vi har ikke noget imod at være alene sammen anyways. K betyder okay. Men hvis han bare skriver k betyder det også at han ikke er i traseret i at skrive med dig. Altså at han ikke bruger lang tid på at formulere sig. Men i nogle tilfælde er det fordi han er nervøs og ikke ved hvad han ellers kan skrive for ikke at virke for begejsret. Håber dette kunne hjælpe kh 14 årig pige

  • Klara, Pige, 14 år

Tak der hjalp

  • Pigen der skrev brevet, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat