Brev

Kan lide dreng, som ikke rigtigt kender mig.

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hej med dig
du kan prøve at gå hen og starte en samtale med ham, spørg hvad han intensere sig for osv.
men hvis det ikke går for godt første gang. prøv et par gange til. hvis det slet ikke dur. lad ham være. måske kommer han til dig på et tidspunkt

  • Anonym, 16 år

Jeg ved det nu ikke… Han lyder ikke så interesseret men jeg synes stadig at du skal forsætte med din flirtning og se om du ikke får noget ud af det. Ens følelser kan altid ændre sig!

  • Hej, Pige, 14 år

Hej pige på 14
Jeg har det samme problem
Men prøver lidt at vise jeg er intriseret Det hjælper lidt men ik så meget men mit råd er at fåå ham til at føle du er intriseret

  • Mil, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat