Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kan jeg stadig lig ham?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej! 🙂

Jeg har selv stået i cirka den samme position på din alder. Mit råd, og nu snakker jeg bare ud fra erfaring, er at du prøver at komme over ham.
Det at du siger at du ikke får sommerfugle i maven mere er bare et tegn på at i ikke er “meant to be” aha. Det er meget normalt at blive usikker eller trist når man ser minder eller bare snakker om det.
Men jeg lover, det er helt normalt og skal nok gå over❤️

  • Josefine, Pige, 14 år

Hejsa med dig pige på 11 år. jeg kan godt forstå din usikkerhed, men jeg tror bar at du skal glemme ham og finde en anden. husk der er altid søde drenge et eller andet sted

  • Nanna, Pige, 14 år

hej Josefine! <3.

jeg kan godt forstå dig og er helt enig.
og jeg tror det er helt normalt at kigge tilbage på minder?!. Jeg synes at du skulle fortælle det til din lære eller forældre om det. og måske kunne du sige til ham nå du for nok selvtillid!<3 så kan du fx. sige "hej jeg ved ikke om jeg stadig kan lide dig?! men kan du lide mig??" fordi så kan det være hvis han siger "ja" så kan det måske være lidt lætere at føle hvis du kan lide ham eller ej og hvis han siger "nej" så kan det være det bliver lidt lætere at komme over ham!<3

Kh pige på 10

  • Pige på 10 år, Pige, 10 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat