Brev

Kan jeg stadig lide ham

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 12.

Nu kan jeg jo ikke sige helt bestemt om du kan lide ham, men udfra hvad du skriver så tror jeg ikke at det er en god ide med et forhold.

Når man er i et forhold er det vigtigt at man er 100 procent sikker på sine følelser men også at man stoler på hinanden.

Jeg synes ikke helt at det lever op til de ” krav” endnu? Hvis du nu bliver sten sikker på at du er vild med ham er det jo en anden ting, man kan virkelig godt mærke når man er forelsket man er ikke i tvivl.

Jeg synes ikke at i skal videre udvikle jeres forhold.

Hav det godt:):)!

  • Nenne, Pige, 16 år

Hej med dig.

Du virker til godt at kunne lide ham. Du skriver dog, at du ikke føler dig klar til at have et forhold. du skriver også at han gjorde dig ked af det, sidste år.

Du er meget i tvivl, derfor jeg synes ikke at du skal gå videre med ham. Når man er i tvivl, kan du godt komme til at fortryde det. Derved kan du både gøre ham og dig ked af det.

Jeg håber at det kunne hjælpe

  • Anna, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat