Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kan jeg lide ham

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg kender det godt!! Prøv og sprøge hvodan han har det med dig, fordi chancen for det er stor. Hvis du åbner hans snaps med det samme, så kan du 100p lide ham. Selv tak.

  • Helena, Pige, 17 år

Har lige præcise det samme problem! Prøv og skriv/snak med ham og spørg hvad han føler:) du er 100% vild med ham håber det kommer til at gå godt<33

MVH en pige på 12<3

  • Pige på 12, Pige, 12 år

Hej!

Det lyder klart som om at du kan lide ham.
På din alder er det muligt at forelskelse er en ny følelse da du lige er blevet teenager, så jeg
kan sagtens se hvordan det kan være forvirrende. Når jeg har noget med en dreng som jeg godt ville blive tættere med plejer jeg at skrive til ham eller snappe ham randomt hen af dagen. Hvis han ikke svarer meget kan han nok ikke lide dig på samme måde, men hvis han virker interreseret så synes jeg du skal prøve at være sammen med ham mere.

  • Laura, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat