Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kan ikke vælge!!

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej
Det lyder lidt som om at dig og din kæreste bare er gode venner i kan jo stadig være gode venner selvom i ikke er kærester hvis du føler noget for ham der kyssede dig skal du sige til din kæreste at i bare skal være venner og så tage det meget stille og roligt med ham der kyssede dig så din kæreste eks på det tidspunkt ikke bliver ked af det men du kan også give det lidt tid og så mærke efter om du egentlig stadig er forelsked i din kæreste eller i bare har haft så mange gode minder sammen så du egentlig bare holder meget af ham så du skal virkelig mærke efter indeni og så prøv at være ikke så meget sammen med ham i nogle dage og mærke efter om du savner ham
Håber mine råd kunne hjælpe du skal ikke følge dit hoved ikke tænke du skal bare føle med dit hjerte
Hilsen F H

  • F H, Pige, 11 år

Hejjj!

Jeg tror bare at du skal tage det helt roligt. Du kan sige til din kæreste at du har brug for en pause.
Efter det kan du lige mærke godt efter og bare stole på dig selv. Hvis du bare får lidt tid at tænke i tror jeg nok du skal finde ud af hvad du gerne vil.

Hvis du gerne vil være sammen med din kæreste kan du fortælle ham at du har tænkt lidt over det og vil stadig gerne være kærester. Du kan også slå op med og finde ud af om dig og ham den anden kunne fungere sammen.

Held og lykke!

  • Anonym, Pige, 14 år

Hejsa.
Jeg syntes du skal tænke meget på om du stadig føler dig forelsket i din kæreste, eller om det er blevet mere på venne måden, det lyder også som om at du godt kan lide ham den anden, jeg syntes du skal snakke med ham den anden, få et svar på om han faktisk kan lide dig, men ikke vent for længe ellers ender du bare med at sårer dem begge.
finder du ud af du ikke kan lide din kæreste mere, så sig det til ham hurtigst muligt, og forklar ham at du ikke føler det på samme måde mere, og at du har fået føleser for en anden.
held og lykke<3

  • anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat