Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kan ikke lide min kæreste.

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej Pige på 12 år
Jeg forstår godt dit dilemma med dig og en kæreste du egentlig ikke vil være sammen med. Jeg vil råde dig til at slå op med ham men du behøver selvfølgelig ikke sige du kan lide en anden. Du kan bare sige at du ikke føler der er en kemi mellem jer eller at du hellere vil være venner. Men sig det til ham face 2 face for det før sgu ondt over sms.

  • Kattemenneske, 13 år

Han virker som om han presser sig for meget på, hvilket er forkert, men desværre ikke unormalt… du er kun 12 år, så du kan sige til ham at du bare synes det er for tidligt med noget officielt og foreslå at være vender og se hvordan det går. Bare husk at tale med ham ansigt til ansigt (ikke over sms eller telefon, det gør for ondt og man bliver heller ikke taget alvorligt…) du skal heller ikke sige det til ham foran andre – gør det privat. Held og Lykke. Jeg ved det kan være svært, jeg har været der, men nu er vi i mit tilfælde gode venner og griner af det af og til.

  • Introvert, Dreng, 15 år

hej pige på 12 år
jeg syntes du skal slå op hvis han spørg hvorfor så sig at det fordi du ikke har lyst til at have en kæreste i en så ung alder.

  • anonym, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat