Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kan ikke beskrive hvordan jeg har det

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej. Det kommer meget an på hvilken slags drøm han er med i. Er det sådan noget rigtig sexset noget, eller hvor han altid redder dit liv eller sådan noget er du nok stadig forelsket i ham. Men er han bare sin ven eller en biperson eller sådan noget er du nok ik forelsket i ham
Håber det hjalp

  • Anonym, Pige, 17 år

Hej
Jeg tror at der er 2 muligheder her. Enten så er du stadig forelsket i ham men tør ikke at indrømme det over for dig selv. I dette tilfælde synes jeg at du burde tage kontakt til ham, bare helt stille og roligt over sociale medier (snap el messenger – ved ikke hvad man bruger som 18 årig) og så kan du jo se om det udvikler sig fra der.

Den anden mulighed tror jeg kunne handle om sin seksualitet. Nu fremgår det ikke hvor åben du er omkring det eller om du er homo- eller biseksuel. Men min pointe er at hvis nu at du prøver at glemme ham her drengen fordi du ikke vil være forelsket i en dreng så kunne det være din krops møde at fortælle dig på at du godt kunne/kan lide ham/drenge.
Jeg håber at det her kunne hjælpe lidt (-: Hilsen en 16 årig pige

  • Lev dit liv, Pige, 16 år

Hej
Ud fra det du skriver tænker jeg ikke, at det handler så meget om ham fyren, men forestillingen om noget intimt, og det forhold, som i måske kunne have haft.
Det kan også handle om, at du romantiserer noget, som har fyldt meget for dig de 2 år. En forelskelse kan godt ramme hårdt, og bagefter den forelskelse/crush, så kan man ende med at sætte en masse standarder til, hvordan et crush skal føles, og det kan være din underbevidsthed, der fortæller dig, at du savner det sus/sommerfugle ham drengen gav dig. Du savner at være forelsket på den måde, og mangler det adrenalin, som den periode gav dig. Måske, handler det mere om, at du måske længes efter en kæreste eller at udforske din seksualitet noget mere.
Håber det kan få sat noget lys på dit dilemma. Det kan også være jeg har ramt helt ved siden af, men dette er ud fra, hvad jeg tænker, hvis jeg stod i din situation.

-M

  • M, Pige, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat