Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kan ik læse ham

Hej jeg er en pige på 11

der har et problem med en dreng for klassen over mig

han er mega dejlige og den ene dag siger han

at han syndes jeg er pæn og den anden dag siger han

at han hader mig hvad skal jeg gøre??🥹

Pige, 11 år
Svar fra andre

Børn

Jeg tror han siger at han “hader dig” for at drille dig eller for at få en reaktion ud af dig. Hvis kan går en klasse over sig må han vel være 12 år?
Når man er i den alder tester man grænser af, og når man skal flirte eller snakke med en pige, er det ofte drillerier. Jeg siger ikke det er i orden at han siger at han “hader dig” og hvis du synes det er ubehageligt, synes jeg du skal prøve at snakke med ham alene. Du ved, kun jer to

  • K, Pige, 16 år

Det er nok meget normalt at man lige siger “hader dig” for sjov. Hvis han havde et smil på da han sagde det, var det for sjov. Hvis du følte, at det ikke var særlig sjovt, og at han ikke var særlig sød, skal du nok bare vente og se.

  • 😊💖, Pige, 12 år

Hmmm tror pige på 16 år har ret
Han gør det nok for at få en reaktion af dig ø, det gør drenge bare åbenbart aha ved ikke hvorfor gør de stadig og jeg er snart 15 år
Men selvfølgelig hvis du ikke synes det er sjovt han siger at han hader dig så skal du sige det til ham så han ikke bliver ved
Men tror godt han kan lide dig lidt hvis han siger du er pæn ;))
You go girl

  • En pige som ville hjælpe alle hun kan💕, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat