Brev

Kan hun lide mig?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Du kan enten sige det til hende ansigt til ansigt eller snappe/skrive det til hende

Eller du kan aldrig sige det og aldrig finde ud af hvad du føler.. ps hvis hun nu ikke kan lide dig ligenu kan det være at når hun ved du kan lide hende at hendes følelser vokser!! Jeg ville ihvertfald sætte stor pris på en dreng der var ærlig overfor hans følelser!!!❤️

  • Mig, Pige, 18 år

Du kan begynde at sige hej når dj går forbi hende… du skal også snakke med hende når du får chancen.. hvis lidt interrese så hun kan se det. Og hvis i har nogle fælles venner, så kan i 3-4 folk være sammen… Så får du nogle chancer hvor det kun er jer to.. Hvis du fortætter sådan så kommer du i hvert faldt tættere på hende, og det altid noget… senere vil i få en chance flere længere chanver hvor det kun er her to.. Det er der det sker..

  • Ja... bare en ik?, Dreng, 15 år

Spørg hende ikke direkte om hun kan lide dig fordi gik galt for mig, vi snakker ikke mere mig og hende jeg kunne lide.
Jeg synes du skal få en til at spørge om hun nogensinde kunne finde på at have mere en venne-følelser for dig, hvis hun siger nej så er der ikke rigtig så meget og gøre, men hvis det bliver et ja så syntes jeg at du skal gå efter hende.
Hvis det ender med at hun siger nej så syntes jeg at du skal begynde og snakke med en anden pige og så se om hun er noget for dig.
du må se hvad hun svarer.
alt held og lykke herfra.
(krydser fingre for dig)

  • Dreng på 14 år, Dreng, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere

Voldsom Kærlighed

Voldsom Kærlighed er for dig mellem 16-24 år, som har brug for hjælp til at bearbejde dine oplevelser og leve et ungdomsliv uden kærestevold. Er det ikke dig, men én du kender, der er udsat for kærestevold, så kan du også få hjælp til at hjælpe den, du kender. Mange unge synes, at det kan være […]
Læs mere
Chat
Chat