Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kan hun lide mig?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Du kan enten sige det til hende ansigt til ansigt eller snappe/skrive det til hende

Eller du kan aldrig sige det og aldrig finde ud af hvad du føler.. ps hvis hun nu ikke kan lide dig ligenu kan det være at når hun ved du kan lide hende at hendes følelser vokser!! Jeg ville ihvertfald sætte stor pris på en dreng der var ærlig overfor hans følelser!!!❤️

  • Mig, Pige, 18 år

Du kan begynde at sige hej når dj går forbi hende… du skal også snakke med hende når du får chancen.. hvis lidt interrese så hun kan se det. Og hvis i har nogle fælles venner, så kan i 3-4 folk være sammen… Så får du nogle chancer hvor det kun er jer to.. Hvis du fortætter sådan så kommer du i hvert faldt tættere på hende, og det altid noget… senere vil i få en chance flere længere chanver hvor det kun er her to.. Det er der det sker..

  • Ja... bare en ik?, Dreng, 15 år

Spørg hende ikke direkte om hun kan lide dig fordi gik galt for mig, vi snakker ikke mere mig og hende jeg kunne lide.
Jeg synes du skal få en til at spørge om hun nogensinde kunne finde på at have mere en venne-følelser for dig, hvis hun siger nej så er der ikke rigtig så meget og gøre, men hvis det bliver et ja så syntes jeg at du skal gå efter hende.
Hvis det ender med at hun siger nej så syntes jeg at du skal begynde og snakke med en anden pige og så se om hun er noget for dig.
du må se hvad hun svarer.
alt held og lykke herfra.
(krydser fingre for dig)

  • Dreng på 14 år, Dreng, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat