Brev

Kan hun lide mig?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Det kommer jo meget an på hvordan hun er som person, det kan godt være at hun er en type der ofte bruger hjerter. For mit vedkommende er det noget jeg sjældent gør, kun hvis jeg rigtig godt kan lide personen. Men for at være ærlig så prøv at skriv til hende, “hey, tror du at vi to kan gøre til mere?” Eller måske bare spørge hende måske hvad hun synes om dig? Nogen gange kan piger og drenge for den sags skyld, godt have en tendens med at skrive med nogen fordi de keder sig og synes det er hyggeligt at gøre. Så hvis hun svinger meget i humør kan det godt være derfor, ellers er hun bare ikke klar over hvad hun føler for dig endnu. Jeg synes du skal prøve at skrive med hende om det, og hvis du ikke tør det, så prøv at læg mærke til om hvem af jer der oftest skal holde samtalen kørende eller om hun har meget korte svar til dine beskeder. Håber det kunne hjælpe lidt, men synes helt sikkert du skal snakke med hende, om i kan blive til noget mere. 🙂

  • Pige, Pige, 15 år

Hej jeg vil nok prøve og stikke lidt til hede og spørg om hun vil mere eller hun bare sender hjerte til mage
Jeg er selv en det bare sender hjerte til mage
Men det er jo forskelligt fra Person til person. Kun keder hende jo ikke så godt og igen ville foden ud af det hvis det er det ikke er noget

  • Anonym, Pige, 13 år

Hej. Det tyder da indtil kun på noget godt, men det lader ikke til at der er sket noget hvor man kan garantere at hun kan lide dig. Jeg tænker du bliver nødt til at tage tingene til ‘next level’ og enten invitere hende med hjem eller spørge hende, hvad hun synes om dig. Fortsætter du nemlig med det du nuværende er i gang med, er jeg bange for at du ikke vil komme længere end du er nu, og så vil hun før eller siden miste den interesse hun muligvis har i dig nu.

  • Anonym, Dreng, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat