Brev

Kan hun lide mig?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Det kommer jo meget an på hvordan hun er som person, det kan godt være at hun er en type der ofte bruger hjerter. For mit vedkommende er det noget jeg sjældent gør, kun hvis jeg rigtig godt kan lide personen. Men for at være ærlig så prøv at skriv til hende, “hey, tror du at vi to kan gøre til mere?” Eller måske bare spørge hende måske hvad hun synes om dig? Nogen gange kan piger og drenge for den sags skyld, godt have en tendens med at skrive med nogen fordi de keder sig og synes det er hyggeligt at gøre. Så hvis hun svinger meget i humør kan det godt være derfor, ellers er hun bare ikke klar over hvad hun føler for dig endnu. Jeg synes du skal prøve at skrive med hende om det, og hvis du ikke tør det, så prøv at læg mærke til om hvem af jer der oftest skal holde samtalen kørende eller om hun har meget korte svar til dine beskeder. Håber det kunne hjælpe lidt, men synes helt sikkert du skal snakke med hende, om i kan blive til noget mere. 🙂

  • Pige, Pige, 15 år

Hej jeg vil nok prøve og stikke lidt til hede og spørg om hun vil mere eller hun bare sender hjerte til mage
Jeg er selv en det bare sender hjerte til mage
Men det er jo forskelligt fra Person til person. Kun keder hende jo ikke så godt og igen ville foden ud af det hvis det er det ikke er noget

  • Anonym, Pige, 13 år

Hej. Det tyder da indtil kun på noget godt, men det lader ikke til at der er sket noget hvor man kan garantere at hun kan lide dig. Jeg tænker du bliver nødt til at tage tingene til ‘next level’ og enten invitere hende med hjem eller spørge hende, hvad hun synes om dig. Fortsætter du nemlig med det du nuværende er i gang med, er jeg bange for at du ikke vil komme længere end du er nu, og så vil hun før eller siden miste den interesse hun muligvis har i dig nu.

  • Anonym, Dreng, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere

Voldsom Kærlighed

Voldsom Kærlighed er for dig mellem 16-24 år, som har brug for hjælp til at bearbejde dine oplevelser og leve et ungdomsliv uden kærestevold. Er det ikke dig, men én du kender, der er udsat for kærestevold, så kan du også få hjælp til at hjælpe den, du kender. Mange unge synes, at det kan være […]
Læs mere
Chat
Chat