Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kan hum rigtigt lide mig

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Bare fordi hun har været sammen med din bedste ven, betyder det ikke, at hun ikke kan lide dig. Nu ved jeg ikke, om de var venner, før I begyndte at være meget sammen, men man kan stadig være sammen med andre drenge (KUN som venner) Hun har måske også brug for lidt privatliv, og behøver måske ikke, at du blander dig i deres venskab. Spørg hende om I ikke skal lave planer en dag, men hvis det er noget, der går dig meget på, synes jeg, at du skal snakke med hende. Hvis I er venner, vil hun helt sikkert forstå dine følelser. Det er bedst at være ærlig med hende nu i stedet for at lade det påvirke dig i en længere periode.

Håber det vil kan hjælpe

  • Miig, Pige, 16 år

Bare fordi at I har noget kørende skal hun da selvfølgelig også være sammen med andre drenge end dig men i kunne evt alle 3 være sammen ellers bare skriv om i skal hænge ud jer to

  • Maya, Pige, 14 år

Det kunne hun er sammen med din bedste ven for at få viden om dig?

  • Jesper, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat