Brev

Kan han også lide mig?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej!
Nu er jeg en dreng og endda på din egen alder, hvilket helt sikkert hjælper en hel del! Nogen drenge (blandt andet mig) synes faktisk at de “usikre” piger er både charmerende og søde, og virkelig seje, hvis de faktisk tør skrive til en❤️ Og jeg kan også sige at hvis han er en af de typer så er at vise det til sine venner, det sidste han gør! Hvis du får taget dig sammen❤️ Og skrevet til ham, så får du lige et par tips til, hvad du kan skrive: Du kan jo starte med bare og skrive på Snap eller noget andet “Hey! Hvad laver du?” og så måske nogle helt uskyldige hjerter? Det sker der ikke noget ved, tro mig😊 Og så blive ved med at lægge op til nogle sætninger f.eks hvis han skriver at han hører musik, så kan du spørge om, hvad han hører. Efter at I måske er blevet lidt tættere så kan du stille og roligt begynde på komplimenterne/flirten, du kan, hvis du tør, også skrive noget om et tidspunkt I måske kunne tage ud og løbe sammen eller ihvertfald en slags sport. Hvis nu det bliver løb så husk måske nogle gange og sige den dér “kan vi ikke tage en pause” og piger tænker nok at det er en dårlig ide, fordi at han så tænker at du er dårlig form, men tværtimod føler hav bare at han er lidt sej, og har imponeret dig! Og nu ved jeg ikke om du så har lyst, men hvis I er blevet ret tætte kan du jo bare spørge om I kan sætte jer på en bænk og så sig, hvad du føler! Tro mig, han vil helt sikkert synes at du er den sejeste pige på hele jorden, hvis du tør at gøre det og så har du ham! Men hvis du ikke lige føler at han har de helt samme følelser, som du har for ham, så må du jo bare blive ved med at kører på! Det skal nok komme! Held og lykke!

  • Anonym, Dreng, 14 år

han vil nok bare blive glad, uanset om han er interreseret i dig eller ej

  • spurgt, Dreng, 15 år

Jeg har dog ikke svaret men du kan søge på google

Kan han lide mig?

Så kan du teste det❤️

  • Dyreelskeren, Pige, 10 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat