Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kan han lide mig? Og hvad gør jeg?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Du kan prøve at lade vær med at skrive til ham og så se om han skriver til dig. Du kan også snakke med ham om han kan lide dig, men drenge skriver normalt bare korte svar.

  • Anonym, Pige, 14 år

Hej
Det at han skrev til dig at han godt kan lide at skrive med dig skal du ikke tænke for meget over, for den eneste måde du kan finde ud af om han mente som ven eller som mere end det, er jo ved at spørge ham. Man kan ikke skrive for meget sammen hvis begge har det fint med hvor meget man skriver, så bare skriv det du føler er tilpas.
Jeg har selv noget med en pige lige nu, og der virker det nok heller ikke altid til at jeg gider at skrive på trods af at jeg elsker at skrive med hende. Ofte er det fordi jeg har en del at give mig til og jeg elsker at være aktiv frem for at sidde foran skærmen, men det er bl.a. også fordi jeg ikke er så god til at skrive med folk, da det for mig er meget nyt, så derfor er jeg bange for at samtalen bliver kortvarig.
Noget jeg selv har gjort for at komme hertil hvor jeg er med denne pige jeg kan lide, er at få mine venner til at “stikke følehornene ud for mig” så at sige– Det jeg mener er at jeg fik dem til at finde ud af om hun havde en lille interesse i mig. Da jeg så fandt ud af at hun havde det, begyndte jeg at skrive med hende og lå mærke til om hun svarede interesseret og også om hun nogle gange selv starter en samtale. Ud fra det her kan man selvfølgelig ikke konkludere at man har noget med en pige, men historien bag os er lidt længere så den får du ikke lige at høre. Men min pointe er at du bliver nødt til at vise interesse i ham, se om han viser noget igen og derefter tage springet og spørge om skal være sammen en dag. Svarer han ja, kan du være næsten sikker på at han godt kan lide dig, svarer han nej kan du spørge om det er for hurtigt eller om han bare ikke er helt interesseret i dig. Man frygter selvfølgelig et nej, og tøver derfor med at sende den, men det jeg gør er at skrive den ned under en besked/snap/whatever til personen og så bare klikke send før jeg overtænker. Det var nok det der fik os et skridt tættere på at få noget.
Håber ikke mit svar var kludret. Held og lykke 😀

  • Anonym, Dreng, 18 år

Som en dreng mig selv ville jeg ikke sige du skal bekymre dig med de korte svar.
Da jeg selv langt hellere vil tale ansigt til ansigt end at skrive, derfor laver jeg typisk korte kedelige svar. For at føre samtalen hen til telefon eller ansigt til ansigt, fordi jeg bedst kan lide at høre hvordan ens stemme er. Da det er et stort tegn på hvordan den anden har det. Og det er nemmere at tage det seriøst eller joke med det.
Så selvom det er “ligegyldigt snak” vil jeg altid prøve at køre det hen til tale.

Jeg ved også at mange af mine andre venner har det på samme måde som mig.

  • Bs, Dreng, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat