Brev

Kan han lide mig eller hvad?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Prøv at blive bedre venner hvis i ikke er bedste venner. Og så sig du er vild med ham for det er jo tydeligt han godt kan lide dig og hvis du ikke kan lide de andre hviske -r og skaber rygter skal du ikke finde dig i det

  • Cyberfunk, Dreng, 10 år

Jeg kender det godt. Du har hele tiden lyst til at være sammen med ham og han kigger hele tiden på dig. Men du tør ikke sige at du har et crush på ham fordi du er bange for at han ikke har det på samme måde. Du kan f.eks lægge et anonymt brev med et eller andet hint til at det er dig uden at sige det. Man kan blive virkelig nervøs for at sige det og det er helt normalt. Prøv at tal med ham om at der er en dreng du godt kan lide, det gjorde jeg og nu er jeg mindre nervøs for at sige det. Sig at du godt kan lide en dreng og at du ikke ved hvordan du skal sige det. Jeg håber du kan bruge mit råd.

  • Nervøs_pige, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat