Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kan han lide mig eller er han ligeglad?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej jeg har ik rigtig nogen erfaring men jeg syntes måske hvis du har mod på det at tale med ham om hvordan du har det, hvis du ik har lyst til det så prøv at give det lidt tid og se om der sker noget og hvis der ik gør så prøv at tage det første skridt fordi måske har han det også lidt på samme måde som dig håber jeg kunne hjælpe

Mvh n

  • N, Pige, 14 år

Det kan være svært at finde ud af hvad man skal gøre i sådan nogle situationer. Han kunne sagtens bare være nervøs og akavet. Jeg ville prøve at få ham på 2-mandshold og fortælle hvordan du har det og hvorfor du er forvirret. Så kan det være han lykkes med at sige hvordan han har det.

  • A, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat