Brev

Kan han lide mig?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej med dig 🙂

Du skriver, at i nærmest har holdt i hånden, to gange, hvor han efter har ladet som om, det ikke var sket. Det kunne være fordi, at han er nervøs og ikke selv tør at tage skridtet. Måske er han bange for, hvad hvad du tænker og vil reagerer. For mig lyder det som om, at der er noget mellem jer, fra både din og hans side, når du skriver, at i nærmest har holdt i hånden, to gange.
Hvis du har mod på det, syndes jeg, du skal prøve at snakke med ham om det og hans storesøster. Det er der intet forkert i.

Jeg håber du kan bruge min hjælp. Held og lykke!

  • Anonym, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat