Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kan han lide mig?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Er enig med drengen ovenover det gør vi.

  • Anonym, Dreng, 15 år

Hvis hans venner gør det sammen kan han godt lide dig så er den ikke længere 😂

Eller hvis det også lager sjov med han kan lide dig som dine veninder så er det fordi de ved han kan

  • Anonym, Dreng, 15 år

Hej søde du. Nu tror jeg personligt ikke helt på det de andre skriver med at hvis han kigger og ser hurtigt væk passer for det giver i mine øre ikke rigtigt mening. Jeg tror ikke altid at det er noget man kan mærke og jeg tror måske at den eneste måde at finde ud af det hele på er ved at spørge ham. Det jeg skriver nu er fordi jeg gerne vil hjælpe på den mest rigtige måde og det gør man ved at være ærlig. Scoretricks eller replikker eller bestemte måder drengen eller pigen skal se på en på er noget der ikke giver mening. Jeg forstår godt det med forelskelse er svært og jeg forstår godt at du er usikre og i tvivl men jeg synes du skal vente med kærester fordi at man ikke nødvendigvis på samme måde er kærester som hvis man var 16. Jeg er for eksempel 14 og jeg har hverken haft sex, kysset eller haft kærester- eller været forelsket. Jeg tror man kan tolke mellem forelskelse og at være facineret af en og jeg tror du er fascineret. Fascineret er at se op til en. Jeg tror ikke du havde håbet sådan et svar men søde du jeg har brug for at være ærlig og fortælle dig at kærester og sex og kys nok skal komme …. det behøver ikke være nu. Man kan sagtens have glæde af hinanden.

  • mini rådgiver, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat