Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kan han lide mig?

Hej

Jeg kan lide en dreng, eller Vildt meget

ved bare ik om han kan lide mig…

Altså Han kigger tit på mig,

Og her den anden dag spurte han hvad jeg laver i min fri tid…

Men han har en Kæreste og hun er en af mine Veninder…

Håber i kan hjælpe mig… 🙂

P.S. Jeg har kunne lide ham i 1 år nu ca

Pige, 11 år
Svar fra andre

Børn

Hejjjjjjsa pige jeg kender følelsen forelsket og det er forfærdeligt
Har været forelsket i en dreng i tsss Ca 5 år eller noget
Mit motto er at vente og se
Bliv venner med ham måske er han alligevel ikke noget for dig i dont know
Held og lykke med venlig hilsen anonym

  • En der forsøger at hjælpe🥞🍟🌭, Pige, 11 år

Hej pige på 11. Jeg har to ideer til hvad du kan gøre men du skal ikke vælge 2. Forslag fordi du er genert eller bange. Forstår godt hvis du måske er lidt genert men du vil have det rart med at det er ude i verdenen. Men her har jeg 2 forslag.

Fortæl hvad du føler til både din veninde og ham. Selvom det kan være virkelig svært så bare spring ud i det og lad vær med at tænke for meget over det. Men måske bliver i ikke kærester med det samme fordi han allerede har en. Men husk at det ikke er flovt at være forelsket fpr man kan jo ikke engang selv vælge det. Det er altid bedst at være ærlig for du skulle nødigt ende på samme måde som mig som ikke turde sige det til ham og nu er jeg ked af det fordi jeg ikke bliver vild med en ny som jeg så kan få fortalt at jeg kan lide. Så gå ikke glip af muligheden. Nogle gange er det jo en ret fantastisk mulighed at være forelsket.

Eller prøv at blive venner med ham. Så når de en dag slår op og hvis du stadig kan lide ham til den tid så prøv at flirt lidt med ham. Eller måske hvis i bliver gode venner hvis i ikke allerede er det så kan det være at han bliver vild med dig. Drenge har det med at blive vilde med sine bedste pigevenner. Nogle gange er det træls men i dit tilfælde kan det blive helt vildt fantastisk.

Håber en af dem eller begge forslag kan bruges❤

Kh anonym

  • Anonym, Pige, 12 år

Hvis han kigger på dig ret tit og endda spørg hvad du laver i din fritid, så lyder han til at være interesseret i dig, og at han prøver på at komme til at lærer dig bedre at kende. Hvis han allerede har en kæreste, som endda er din veninde, er han måske bange for at træde ved siden af. Husk at i værste tilfælde kan du miste din veninde. Jeg synes bestemt du skal snakke med din veninde, og fortælle hvordan du har det med ham. Tænker hun vil sætte pris på det og hvis han var din kæreste, ville du sikkert også sætte pris på at hun fortalte at hun er forelsket i ham, i stedet for bare at sjæle ham fra dig. Hvis du ikke føler du kan tale med din veninde om det må du overveje hvor god en veninde det er, og om du er villig til at miste hende, og at hun måske vil hade dig for altid.

Håber du finder ud af det. 🙂

  • Sara, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat