Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kan han lide mig?

Hej jeg er en pige på 13 år

Jeg kan lide en dreng, det har jeg kunnet i laaang tid nu.

Nogle gange føler jeg der er noget,

hvor andre gange føltes det som om der ikke er noget mellem os…

Hvor kan jeg vide om han kan lide mig?

Jeg håber nogle kan hjælper mig…

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 13 år.
Jeg ved det kan være rigtig svært. Jeg har kunne lide en i flere år, jeg brugte så lang tid på at spekulere på om han kunne lide mig. Og det er jeg rigtig ked af det over at jeg gjorde, for jeg spildte så lang tid. Til sidst spurgte jeg ham og, han sagde at han hade haft det på samme måde i så lang tid. Vi er nu kæreste og griner over hvor dumt det var ikke bare at fortælle vores følelser til hindanden. Det kan også være det går den anden vej. Men please, det skal ikke ødelægge din selvtillid på grund af det. Men uanset, hvad så er han ikke den eneste. Husk: Der er mange fisk i havet 😉

  • Anonym, Pige, 12 år

hej pige på 13 år. kender det godt. jeg syndes du måske skule prøve at blive venner med ham. altså hvis du ikke allerede er det. nu ved jeg jo ikke om du er den der TikTok pige med de fine tasker eller den der modne pige som ved hvad andre tænker. men vis du ikke ved så meget om drenge kan du jo spørge hans venner hvordan han bedst kan lide piger eller bare folk. og så prøve at lære ham mere at kende så skal det nok gå og vis du ikke lige er hans type eller omvendt så er der masere fisk i havet (;

  • pige på 12 år, Pige, 16 år

hej pige
hvis du kan godt lide ham og han kan lide dig så prøv at sig til dig selv 12345 og så spørg ham om k men hvis du ikke kan lide ham så kan du spørge om i skal være bff men håber det kan hjælpe

  • dreng på 12 år, Dreng, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat