Brev

Kan han lide mig?

Hej… jeg er en pige på 13 år. Jeg har længe haft et crush på en fra min klasse. Han er sååå sød. Men problemet er bare at han er min bedste drengeven og jeg ikke tror han kan lide mig. Han driller mig konstant men det ved jeg jo ik hvorfor han gør. Hvad kan jeg gøre. Kan jeg skrive til ham eller hvordan finder jeg ud om han kan lide mig.

Hilsen den forvirrede pige på 13

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Jeg syntes at du skal spørge det virkede også for mig

  • Sebastian, Dreng, 16 år

Drenge driller hvis de er forelskede i nogen. Så synes bestem at du skal spørge ham. Er selv dreng og drillede også en lille smule min kæreste engang. held og lykke☺️☺️☺️

  • Viggo, Dreng, 13 år

Jeg synes heldt klart du skal spørger ham 😊

  • Agnete, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?
Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere
Chat
Chat