Brev

Kan Han ikke Lige Mig?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej!
Det lyder ikke særlig fedt. Jeg synes du skal snakke med ham om det, og forklare ham om dine bekymringer om jeres forhold. Jeg synes du skal finde ud af, om han er det værd. Du fortjener helt klart en der gør dig glad og ikke ked af det! Held og lykke med at finde ud af det:)

Jeg sender dig gode tanker herfra <33

  • Du er perfekt, som du er!, Pige, 14 år

Jeg synes han lyder som en nar, (ærlig talt).
Jeg synes du skal tale med en god ven om det måske kan hun/han hjælpe dig. Jeg synes ikke at han er det værd. Jeg synes du skal tale med ham og gøre ham klar over hvor meget han er på kanten af at miste.

Hilsen 🙂

  • Den glade hjælper!:), Pige, 13 år

Hej 🙂
Det lyder på ingen måde fedt. Jeg forstår godt din frustrering, da du ikke ved om han kan lide dig eller ej. Mit bedste råd i denne situation vil være at spørge ham. Måske spiller han bare “hard to get” ellers kan det også være en misforståelse, derfor synes jeg helt sikkert, at du skal tage en snak med ham og finde ud af hvad han har gang i og om han overhovedet er det værd. Jeg håber du finder ud af noget. Held og lykke med det 🙂

  • Anonym, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere

Voldsom Kærlighed

Voldsom Kærlighed er for dig mellem 16-24 år, som har brug for hjælp til at bearbejde dine oplevelser og leve et ungdomsliv uden kærestevold. Er det ikke dig, men én du kender, der er udsat for kærestevold, så kan du også få hjælp til at hjælpe den, du kender. Mange unge synes, at det kan være […]
Læs mere
Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat