Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kan Han ikke Lige Mig?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej!
Det lyder ikke særlig fedt. Jeg synes du skal snakke med ham om det, og forklare ham om dine bekymringer om jeres forhold. Jeg synes du skal finde ud af, om han er det værd. Du fortjener helt klart en der gør dig glad og ikke ked af det! Held og lykke med at finde ud af det:)

Jeg sender dig gode tanker herfra <33

  • Du er perfekt, som du er!, Pige, 14 år

Jeg synes han lyder som en nar, (ærlig talt).
Jeg synes du skal tale med en god ven om det måske kan hun/han hjælpe dig. Jeg synes ikke at han er det værd. Jeg synes du skal tale med ham og gøre ham klar over hvor meget han er på kanten af at miste.

Hilsen 🙂

  • Den glade hjælper!:), Pige, 13 år

Hej 🙂
Det lyder på ingen måde fedt. Jeg forstår godt din frustrering, da du ikke ved om han kan lide dig eller ej. Mit bedste råd i denne situation vil være at spørge ham. Måske spiller han bare “hard to get” ellers kan det også være en misforståelse, derfor synes jeg helt sikkert, at du skal tage en snak med ham og finde ud af hvad han har gang i og om han overhovedet er det værd. Jeg håber du finder ud af noget. Held og lykke med det 🙂

  • Anonym, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat