Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kan drenge kun lide tynde piger?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Nej nej og NEJ søde! Ik ændr noget ved dig selv!!!! Hvis han er sød og bliver forelsket i dig burde han vlre ligeglad med vægt!!!

  • Anonym, Pige, 12 år

Hejsa
Jeg kender alt for godt til dit problem. Jeg er selv overvægtig og har ogs tit selv tænkt tanker som “syns han jeg er for tyk?”, “er han sammen med mig, fordi han ikk tør at fortælle mig jeg er for tyk?”.
Jeg har ikke selv haft problemer med at finde en kæreste og fyre der vil mig. Men føler hver gang at de syns jeg er for tyk og ikke tør at sige fra. Selvom det nok bare er tanker.
Du skal slet ikke tabe dig for en dreng. Drenge tænker ikke på krop, men hvem du er. Der er self de der, som tænker på krop, men der er ikke mange af dem.
Lov mig at hvis du tager dig, så er det udelukkende for din egen skyld. Og husk man bliver ikke altid lykkeligere når man taber sig.
Alt held og Lykke med at få drengen<3
Hilsen den tykke pige, der vejer hele 90 kg.

  • Det hjælpende teenager, Pige, 16 år

Hejsa
Jeg forstår dig godt, men du skal aldrig ændre dig selv for en fyr, hvis han ikke syntes du er god nok så er det hans problem. Jeg kender det selv, indtil for 5 måneder siden da jeg fandt min kæreste, han har ikke noget problem med hvordan jeg ser ud om jeg er overvægtig eller undervægtig han kan lide mig for hvem jeg er, så hvis han virkelig også kan lide dig så er dit udseende ikke noget problem, jeg håber du på et tidspunkt finder en der kan elske dig for den du er og ikke hvordan du ser ud.
Hilsen den overvægtige pige på 95 kg.

  • Anonym Pige, 15 År., Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat