Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kan drenge godt lide buttede piger?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Halløj:)

Jeg har sådan lyst til at give dig et kram og en lussing!<3
Hvis du leder efter et engangsknald/-kys i byen eller til festen så er det nok et spørgsmål om udseende ja, men sikkert også hvor mange procenter der er kommet ned. Jeg regner stærkt med at det ikke er det, som du er ude efter!

Når det kommer til stykket, falder alle for personligheden og ikke udseendet. Hvis man falder for udseendet først, men personen viser sig at være den største idiot nogensinde, så er man nok ikke forelsket særligt længe.
Hvis man falder for personligheden, bliver personen smukkere og smukkere jo mere man kan lide den!
Selvfølgelig er det et kæmpe selvtillidsboost at se godt ud, men hvis du leder efter et godt og sundt forhold, så er det personligheden. Det er altså ikke noget man bare siger. Men det kan godt kræve lidt mere tålmodighed! Betvivler du dette, kan du evt søge på videoer/dokumentarer fra “shake my beauty”, hvor størstedelen finder kærligheden uden det har noget med udseendet at gøre:)<3

Mvh

  • Kvkckf, Pige, 16 år

Selvfølgelig kan drenge fost lide buttede piger!! Altså hvis han ikke er komplet idiot. Jeg tænker du er han rigtig sød pige. Du tænker sikkert meget over fordi du er kdut buttet, at du er grim eller noget lignende, MEN DER ER DU IKKE!!! Du er smuk som du er, og hvis en dreng dømmer dig ud for dit udsende. Så er er en idiot, og er ikke god nok til dig. Det er vigtigt at ma ikke dømmer ud for udseende, men personlighed osv. Og hvis en dreng ikke kan lide dig pga. du er buttet, så er han ikke god nok til dig.

  • Den søde☺️, Dreng, 13 år

Ufffff buttede piger😍 Big turn on
Drenge kan godt lide at der er kød på en pige! Noget man rigtig kan tage fat i

  • Anonym, Dreng, 19 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat