Brev

Kan de li’ hinanden? HJÆLP!

Hej

jeg er en dreng på 12 år

Jeg har snakket meget med en pige fra min klasse.
Vi snakkker godt sammen, vi griner sammen.
Vi skriver også Godmorgen og Godnat til hinaden.

Jeg er begyndt at kunne li’ hende,.
Men jeg ved ikke hvad hun synes om mig
Hun er nemlig i et forhold med en af mine bedste venner
så jeg vil helst ikke ødelægge noget, mellem os 3

Hjælp mig!

Dreng, 12 år
Svar fra andre

Børn

Hey det lyder som om hun ser dig som en bedste ven DSV måske ikke mere siden hun allerede er i et forhold😞 men i kunne sikkert godt blive super tætte venner.
Siden hun er en god ven og det er din bedste ven tror jeg godt de ville forstå det, men det er nok ikke den bedste idé at fortælle det

  • Anonym, Pige, 12 år

Det ender næsten aldrig godt med sådan noget. Hvis du vælger pigen, bliver din bedste ven nok sur – hvilket er forståeligt nok. Hvordan ville du have det, hvis en af dine allerbedste venner rev din kæreste væk fra dig.

Venner er ofte vigtigere end forhold: for hvad sker der, hvis du slår op med pigen?
Hvis du ikke har noget imod at miste venskabet, så ville jeg gå efter pigen – men hvis du sætter pris på ham som ven, så ville jeg lade være.

Der er dog absolut intet galt i at vælge vennen fra – du skal bare være opmærksom på, at det højest sandsynligt vil skade jeres forhold.

Held og lykke med det hele (:

  • Anonym, Pige, 14 år

hej dreng 12 år.

jeg syntes at du skal fortælle hende hvordan du har det mest fordi at det fortjener hun at vide men også fordi at det ikke er rat at gå rundt med den følelse uden at hun ved det iser fordi at i kommer til at være meget sammen hvis i også går på samme skole. de ven fortjener også at vide det på grund af at han er en af dine bedste venner og fordi at det er hans kæreste.

  • anonym, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?
Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere