Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kan de li’ hinanden? HJÆLP!

Hej

jeg er en dreng på 12 år

Jeg har snakket meget med en pige fra min klasse.
Vi snakkker godt sammen, vi griner sammen.
Vi skriver også Godmorgen og Godnat til hinaden.

Jeg er begyndt at kunne li’ hende,.
Men jeg ved ikke hvad hun synes om mig
Hun er nemlig i et forhold med en af mine bedste venner
så jeg vil helst ikke ødelægge noget, mellem os 3

Hjælp mig!

Dreng, 12 år
Svar fra andre

Børn

Hey det lyder som om hun ser dig som en bedste ven DSV måske ikke mere siden hun allerede er i et forhold😞 men i kunne sikkert godt blive super tætte venner.
Siden hun er en god ven og det er din bedste ven tror jeg godt de ville forstå det, men det er nok ikke den bedste idé at fortælle det

  • Anonym, Pige, 12 år

Det ender næsten aldrig godt med sådan noget. Hvis du vælger pigen, bliver din bedste ven nok sur – hvilket er forståeligt nok. Hvordan ville du have det, hvis en af dine allerbedste venner rev din kæreste væk fra dig.

Venner er ofte vigtigere end forhold: for hvad sker der, hvis du slår op med pigen?
Hvis du ikke har noget imod at miste venskabet, så ville jeg gå efter pigen – men hvis du sætter pris på ham som ven, så ville jeg lade være.

Der er dog absolut intet galt i at vælge vennen fra – du skal bare være opmærksom på, at det højest sandsynligt vil skade jeres forhold.

Held og lykke med det hele (:

  • Anonym, Pige, 14 år

hej dreng 12 år.

jeg syntes at du skal fortælle hende hvordan du har det mest fordi at det fortjener hun at vide men også fordi at det ikke er rat at gå rundt med den følelse uden at hun ved det iser fordi at i kommer til at være meget sammen hvis i også går på samme skole. de ven fortjener også at vide det på grund af at han er en af dine bedste venner og fordi at det er hans kæreste.

  • anonym, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat