Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kan de godt lide mig??

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Ej søde…. Selfølgelig er du smuk nok og selfølgelig skal du nok møde den sødeste fyr ever….du skal nok få en kæreste! Det ved jeg…. Men tiden er måske ikke kommet endnu! Men bare vent! Har heller aldrig selv haft en
Hvis du har lyst er der en Facebook gruppe der hedder piger og problemer …. Der kan man hjælpe hinanden og skrive om alt det der fylder …. Kærester eller bare en at snakke med.

  • Sara, Pige, 14 år

Hej
Selfølgelig er du god nok og jeg er sikker på, at du nok skal få en kæreste på et tidspunkt! Du skal ikke tænkte på, hvornår de andre får en kæreste. Jeg har heller ikke en kæreste endnu, men jeg vælger bare at tænkte på det på en anden måde. Jeg vil hellere få en god kæreste som 20-årig end få en der ikke passer til mig nu 🙂

  • Anonym, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat