Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kærstesorg og forelskelse

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige.
Det kommer an på hvor moden du er men det kan være svært at have et modent forhold i din alder.
Du kan jo lide ham og det kan måske ikke stoppes men måske kan i være venner istedet for og så inviter ham hjem

  • Anonym, 14 år

Hej
Det kan være svært med kærlighed og forhold, og så specielt når man er i din alder. Jeg kan ikke vide hvordan du føler, men jeg synes du er lidt for ung til at have en seriøs kæreste, dog kommer det jo også an på hvad du mener med kæreste, og hvad jeg mener med kæreste. Men i sidste ende er det jo kun dig som ved hvordan du har det. Men uanset hvad så kan du jo ikke tving drengen du kan lide til at ville være kæreste med dig.
Mht til din gamle kæreste skal du bare fortælle dine forældre det som det er, uanset om det er svært eller nemt. Det bliver ikke nemmere jo længere du venter, tværtimod. Du kunne evn sætte dem ned sammen (hvis ikke de er skilt, selvfølgelig) for så slipper du for at fortælle dem det 2 gange. Men du siger det bare som det er, at i ikke længere er sammen. Det vil de helt sikker forstå. Det dine forældre godt kunne lide ved ham, var sikkert at du var glad for ham og at han gjorde dig glad.

  • anonym, Pige, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat