Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

kærstesår

hej jeg er en pige på 13

jeg er lige blevet dopet

og der er ingen der forstår det

jeg ved ikke hvordan jeg selv har det

nogen dage græder jeg

andre dag har jeg det fint

hvad skal jeg gør hjælp

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Hej søde!
Jeg kan da godt forstå at du er ked af det.
Jeg har også prøvet at blive droppet af en og det var ikke sjovt, så forstår dig super meget. Du siger at ingen forstår dig, men måske føles det bare sådan? Nogen gange når man er ked af det føles det sådan og det helt normalt❤️Måske kan du snakke med din mor? Hun kan helt sikkert hjælpe dig. Du kunne også gå en tur og prøve at glemme det og jeg ved godt det er svært men du kan prøve👍
Det kan også være du finder en helt tredje løsning men jeg håber mit råd det kan hjælpe dig😊
Knus mig🤗

  • Pigen der vil hjælpe dig❤️✌️, Pige, 12 år

Hej
Ja det er aldrig sjovt at blive dropper, jeg har selv prøvet det. Ja nogle gange har man det fint og andre gange ikke. Det er virkelig forskellige. Da jeg blev droppet prøve jeg på ikke at huske ham, det et svært, men så vær gang jeg blive ked af det og kom til at tænke på ham fandt noget musik frem jeg kunne lide og hørte det. For mig hjalp det, det er det med skal lige finde noget til en selv. Og det et ikke alle der kender til det eller forstår det.
Hilsen E

  • E, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Flere gode råd om Sorgen ved at miste

Hvis du oplever dødsfald i familien eller hvis du har mistet en, du holder af, kan det påvirke dig på forskellige måder. Det kan være du bliver rigtig ked af det eller vred? Det kan også være du bliver bange eller føler dig ensom? Man kan også føle lettelse, hvis ens far eller mor har være alvorlig syg i lang tid.

Hvis din mor eller far dør, kan du måske have tanker som: Hvad skal der nu ske med min familie? Hvordan lever jeg med sorgen? Hvordan får jeg hjælp? Hvordan kommer jeg i en sorggruppe for unge? Hvem kan jeg tale med om sorgen?

Du skal vide at alle følelserne og tankerne er okay. Det er rigtig vigtigt, ikke at gå alene med sine tanker og følelser.

Her på siden kan du finde gode råd, læse andre børns breve eller læse om forskellige følelser og hvad der kan hjælpe dig.

Sorg Andre der kan hjælpe dig

Sorglinjen og andre sorgtilbud

Tilbud til dig, der har mistet eller lever med en syg forælder eller søskende
Læs mere

Sorggrupper

Her kan du finde en gratis sorggruppe tæt på dig
Læs mere

Når far og mor bliver syg

Hjemmeside til dig, der lever med en alvorlig syg forælder eller har mistet en
Læs mere
Guide

Svære følelser: hvad kan hjælpe?

Trin for trin Byg et brev

Hvis det er svært at sige noget ansigt-til-ansigt, kan det være nemmere at skrive det ned. Her kan du bygge et brev, som du kan sende til den person, du gerne vil have til at hjælpe dig.

Skriv et brev, sæt ord på det, der er svært at sige. Vi har lavet en guide, der hjælper dig med at skrive de tanker ned, som er svære at fortælle.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat